Tandblegning

Med alderen misfarves tænderne mere eller mindre som følge af fødevarer såsom kaffe, te og tobak.

En almindelig tandrensning fjerner ydre misfarvninger på tænderne samt belægninger, men de dybere misfarvninger fjernes ikke. For at fjerne disse må man foretage en tandblegning.

Hos Tandlægerne Nørrebrogade har vi stor erfaring med hjemmeblegning vha. skinner tilpasset netop dine tænder. Proceduren er ganske simpel. Ved første besøg tages aftryk til skinner. Ugen efter udleveres skinner og blegegel. Du instrueres grundigt i anvendelsen. For at opnå det ønskede resultat kræves en daglig behandling på ca. 10-14 dage. Du kan forvente en til to toner lysere tænder og enkelte opnår et lysere resultat.

En tandblegning holder ca. to til fire år, afhængig af hvor meget “misfarvning” du udsætter dine tænder for. Her tænkes på rygning, indtag af kaffe, te, rødvin og lignende farveholdige drikke og fødevarer. At få bleget sine tænder er således ikke en engangsbehandling, hvis du vil holde det “lysere” resultat. Derfor gemmes skinnerne og der kan ved ønske om genbehandling købes refilsprøjter med blegegel.

Enkelte personer oplever isninger i tænderne under behandlingsperioden. Dette er ikke skadeligt og kan afhjælpes ved, at man efter blegningen rengør sine skinner og ilægger Sensodyne tandpasta. Skinnerne med Sensodyne bæres ca. 10 min og mindsker følsomheden.

Tandsmykke

Hos Tandlægerne Nørrebrogade tilbyder vi påsættelse af tandsmykker. Kig forbi klinikken og se vores udvalg af tandsmykker.

Kontakt os gerne for at få yderligere information omkring tandblegning eller tandsmykker.